Dega e Tretë më unike se kurdoherë

Dega e Tretë më unike se kurdoherë

Kryesia e Degës së Tretë të LDK-së “Dega e Presidentit Rugova”, Prishtinë, ka mbajtur takimin e radhës, ku i pranishëm ishte edhe ministri Skender Hyseni. Mbledhjen e hapi Kryetari i Degës së Tretë, Hazir Borovci, i cili …

Lexo më shumë →

Sadriu: Shpend Ahmeti alias Jaht Allamani

Sadriu: Shpend Ahmeti alias Jaht Allamani

Përderisa rrugët e “Kryeqytetit”, alias Prishtinës së Kapur nga VV-ja me ndihmën e amës së tyre PDK-së, skajshmërish janë çartur, kryetari aksidental i saj dhe në largim, Shpend Ahmeti, ka vendosur që muajt e fundit të karrierës …

Lexo më shumë →

Dega e Tretë e LDK-së mbajti takimin e radhës

Dega e Tretë e LDK-së mbajti takimin e radhës

Kryesia e Degës së Tretë të LDK-së, “Dega e Presidentit Rugova”, Prishtinë, ka mbajtur takimin e radhës me përfaqësues të kryesive të nëndegëve, Forumit të Gruas dhe Forumit të Rinisë. Të pranishëm përveç njerëzve të strukturave dhe …

Lexo më shumë →

Borovci: LDK e para, por me njerëz që kanë dal nga gjiri i saj

Borovci: LDK e para, por me njerëz që kanë dal nga gjiri i saj

Dega e Tretë e Lidhjes Demokratike të Kosovës, “Dega e Presidentit Rugova”, Prishtinë, ka shënuar 27 vjetorin e themelimit të saj në Prishtinë. Në këtë ceremoni veç anëtarëve dhe simpatizantëve ishin edhe strukturat udhëheqëse të LDK në …

Lexo më shumë →

Forumi i Gruas i Degës së Tretë takoi Shefin e Grupit Parlamentar të LDK-së

Forumi i Gruas i Degës së Tretë takoi Shefin e Grupit Parlamentar të LDK-së

Kryesia e Forumit të Gruas të Degës së Tretë-të të LDK-së “Dega e Presidentit Rugova”, Prishtinë, udhëhequr nga Kryetarja prof. Mimoza Gjaka, takuan Shefin e Grupit Parlamentar të LDK-së, njëherësh edhe sekretar i përgjithshëm Ismet Beqiri. Beqiri …

Lexo më shumë →

Forumi i Gruas i Degës së Tretë të LDK-së, vizituan për 8 Mars Shtëpinë e Pleqve – azilin e të harruarve

Forumi i Gruas të Degës së Tretë të LDK-së, vizituan për 8 Mars Shtëpinë e Pleqve – azilin e të harruarve

I strukur në dhomën e tij, fliste me lot në sy dhe me një zë të dridhur. Kujtesa e tij gjithmonë ndalonte tek e kaluara dhe momenti i vdekjes së bashkëshortes së tij, që e ka shoqëruar …

Lexo më shumë →

Borovci kërkoj nga strukturat e degës, dy forumeve, komisioneve dhe nëndegëve angazhim – masovizim të LDK-së

Borovci kërkoj nga strukturat e degës, dy forumeve, komisioneve dhe nëndegëve angazhim - masovizim të LDK-së

Kryesia e Degës së Tretë të LDK-së, “Dega e Presidentit Rugova”, Prishtinë, ka mbajtur takimin e radhës me përfaqësues të kryesive të nëndegëve, Forumit të Gruas dhe Forumit të Rinisë. Në këtë takim kanë raportuar para Kryesisë së Degës, …

Lexo më shumë →

Prezantohet punimi shkencor “Rrugëtimi i Kosovës drejtë Pavarësisë – Roli i LDK-së në këtë rrugëtim”

Prezantohet punimi shkencor "Rrugëtimi i Kosovës drejtë Pavarësisë - Roli i LDK-së në këtë rrugëtim"

Në kuadër të shënimit të 9 Vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, Dega e Tretë e Forumit të Rinisë të LDK-së, “Dega e Presidentit Rugova”, Prishtinë, organizoj një takim me të rinjtë e LDK-së nga kjo degë ku …

Lexo më shumë →

Nuk ndalet puna dhe aktiviteti në Degën e Tretë

Nuk ndalet puna dhe aktiviteti në Degën e Tretë

Menjëherë pas mbledhjes së kryesisë së Degës së Tretë, Kryetarja e Forumit të Gruas, Mimoza Gjaka, mbajti mbledhjen me kryesinë e Forumit të Gruas të Degës dhe përfaqësueset e nëndegëve. Prezent ishin edhe Kryetari i Degës z. …

Lexo më shumë →

Borovci: Dega e Tretë e LDK-së, po rritet dhe fuqizohet

Borovci:  Dega e Tretë e LDK-së, po rritet dhe fuqizohet

Në kuadër të punës dhe aktiviteteve të vazhdueshme, kryesia e Degës së Tretë të LDK-së – “Dega e Presidentit Rugova”, Prishtinë, mbajti takimin e radhës me përfaqësues të kryesive të nëndegëve, forumit të gruas dhe forumit rinor. …

Lexo më shumë →